BEO Shopping Center – konkurs za studente

BEO Shopping Center, novi moderan šoping centar koji će biti izgrađen na uglu ulica Vojislava Ilića i Mis Irbijeve u vlasništvu kompanije MPC Properties, raspisuje konkursa za izradu grafičkog rešenja za dizajn dela plafona centra za sve studente svih fakulteta koji su rezidenti Republike Srbije. Pravo učešća na konkursu imaju i svi oni koji su završili bilo koji nivo studija u poslednjih godinu dana, a dozvoljeno je učešće i studentima koji su deo svojih studija ostvarili u inostranstvu.

Rok za predaju konkursnih radova je nedelja 22. septembar 2019. godine, a pobednik istog, pored toga što će svojim radom oplemeniti sadržaj BEO šoping centra, osvaja i finansijsku nagradu u iznosu od 3.000 eura.

Odluku o pobedničkom radu donosi stručni žiri, sastavljen od lica angažovanih na projektu BEO Shopping Center, koji takođe može da donese odluku da odabrano najbolje rešenje neće implementirati. U tom slučaju najboljem radu od prijavljenih sledi utešna nagrada u iznosu od 500 eura.

Rezultati konkursa će biti objavljeni u petak 18. oktobra 2019. godine.

BEO Shopping Center donosi novo šoping iskustvo i inovativni koncept koji prati poslednje svetske trendove u retail-u sa više otvorenih površina, puno prirodnog svetla i zelenila. Svojom izgradnjom BEO će unaprediti i obogatiti sadržaj na lokaciji gde postoji izuzetna potreba za modernom šoping destinacijom, u čijoj neposrednoj blizini i na samo nekoliko minuta je naseljeno preko 350.000 stanovnika. Otvaranje centra je planirano za proleće 2020. godine.

Više detalja o Konkursu pročitajte na linku: https://www.mpcproperties.rs/images/SC%20IV_Konkurs%20za%20graficki%20dizajn%20plafona%20BEO_21Jun19_exe.pdf