ČLANOVI TIMA STUDENTSKE SEKCIJE

Natalija Bogdanovic Natalija Bogdanović (Kragujevac, 1988) je arhitekta i student doktorskih studija Arhitekture na Fakultetu tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu. Radi kao asistent na Filološko-umetničkom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu. Bavi se arhitektonskim projektovanjem.
Pavle Dinulovic Pavle Dinulović (Beograd, 1990) je dizajner zvuka i student doktorskih studija Dramskih i audiovizuelnih umetnosti na Fakultetu dramskih umetnosti Univerziteta umetnosti u Beogradu. Bavi se dizajnom zvuka i komponovanjem muzike za pozorište, radio i video igre.
Katarina DJoric Katarina Đorić (Beograd, 1991) je student master studija arhitekture na Arhitektonskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Bavi se učešćem na radionicama i konkursima u oblasti arhitekture, scenskog dizajna, umetnosti i novih medija.
Iva Ilic Iva Ilić (Ćuprija, 1994) je student osnovnih studija Scenske arhitekture, tehnike i dizajna na Fakultetu tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu. Bavi se muzičkim novinarstvom i fotografijom.
Dejan Kostadinovic Dejan Kostadinović (Mostar, 1990) je student osnovnih studija Arhitekture na Fakultetu tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu. Bavi se muzikom, kao frontmen i tekstopisac benda Three Eyed Crow.
Andjelka Markovic Anđelka Marković (Požarevac, 1992) je student master studija Arhitekture na Arhitektonskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Bavi se učešćem na radionicama u oblasti arhitekture, scenskog dizajna, umetnosti i mode.
Sofija Mitrovic Sofija Mitrović (Beograd, 1991) je student master studija Arhitekture na Arhitektonskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Bavi se fotografijom i istorijom umetnosti.
Vladan Peric Vladan Perić (Zenica, 1990) je arhitekta i student doktorskih umetničkih studija Scenskog dizajna na Fakultetu tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu. Bavi se odnosom događaja i prostora i efemernom arhitekturom.
Nikola Radosavljevic Nikola Radosavljević (Užice, 1991) je grafičar i student master studija Primenjene grafike i knjige na Fakultetu primenjenih umetnosti Univerziteta umetnosti u Beogradu. Bavi se grafikom, crtežom i proširenim medijima u oblasti crteža.
Aleksandra Rakic Aleksandra Rakić (Novi Sad, 1994) je student osnovnih studija Scenske arhitekture, tehnike i dizajna na Fakultetu tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu. Bavi se fotografijom i zaštitom životne sredine.
Vladimir Savic Vladimir Savić (Novi Sad, 1988) je arhitekta i student master umentičkih studija Scenske arhitekture i dizajna na Fakultetu tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu. Bavi se arhitektonskim projektovanjem efemernom arhitekturom i muzikom, i fudbalski je navijač.
Milica Stojsic Milica Stojšić (Paraćin, 1984) je arhitekta i umetnik u oblasti scenskog svetla. Student je doktorskih umetničkih studija Scenskog dizajna na Fakultetu tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu. Bavi se vizuelnim jezikom svetla i njegovim odnosom prema scenskom prostoru.
Luna Salamon Luna Šalamon (Segedin, 1996) je student osnovnih studija Scenske arhitekture, tehnike i dizajna na Fakultetu tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu. Bavi se fotografijom.
Tamara Tomanic Tamara Tomanić (Vukovar, 1993) je student osnovnih studija Scenske arhitekture, tehnike i dizajna na Fakultetu tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu. Bavi se fotografijom i istraživanjem prostora i njegovih potencijala.