INTENZIVNI KURS PRIPREMNE NASTAVE ZA POLAGANJE PRIJEMNOG ISPITA

INTENZIVNI KURS PRIPREMNE NASTAVE ZA POLAGANJE PRIJEMNOG ISPITA

Pozivamo vas da se prijavite i pohađate intenzivni kurs pripremne nastave za polaganje prijemnog ispita za upis na osnovne akademske studije Scenska arhitektura, tehnika i dizajn.

Intenzivni kurs sadržaće radionice na kojima će polaznici moći praktično da iskuse i upoznaju se sa različitim aspektima i veštinama koje scenski dizajn podrazumeva. Radionice će se baviti sledećim temama: pravljenje maketa prostora zamišljenog na osnovu tekstualnog predloška; prenošenje tekstualnog predloška u scensko-prostorni okvir putem tela i pokreta; uspostavljanje veze između muzike i prostora, uz kreiranje modela prostora na osnovu muzičkog predloška; istraživanje građenja vizuelne slike kroz osnove scenske rasvete i dizajna svetla. Radionice će držati Dragana Pilipović, Jelena Janev, Maja Ivanović, Luna Šalamon, Dragana Vilotić i Milica Stojšić.

TERMINSKI PLAN INTENZIVNOG KURSA PRIPREMNE NASTAVE – JUN 2021.

Intenzivni kurs biće organizovan tokom četiri subote u junu, u prostoru Scenske laboratorije „Borislav Gvojić“, koja se nalazi u prizemlju Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu. 

Zbog pandemije izazvane koronavirusom broj učesnika je ograničen, pa je neophodno da se kandidati koji žele da pohađaju kurs prijave najkasnije do petka, 28. maja 2021. godine, do 12h, na e-mail adresu: 

jelena.janev@uns.ac.rs

Od ukupnog broja prijavljenih zavisiće broj radionica u toku jednog dana, te će terminski plan intenzivnog kursa biti naknadno objavljen. 

Tokom održavanja radionica, neophodno je da se svi polaznici pridržavaju svih mera propisanih za zaštitu od koronavirusa.

Cena pripremne nastave za studijski program Scenska arhitektura, tehnika i dizajn iznosi:

1 dolazak – 1.500,00 din
4 dolaska – 4.000,00 din

Uplata troškova pripremne nastave može se izvršiti u svakoj pošti, banci, Upravi za javna plaćanja ili preko firmi i preduzeća čiji su polaznici kursa stipendisti, uz sledeće podatke:

Žiro račun: 840-1710666-12
Broj modela: 97
Poziv na broj: 3603400000
Svrha plaćanja: pripremni časovi – Scenska arhitektura, tehnika i dizajn
Primalac: FTN, Trg Dositeja Obradovića 6, 21000 Novi Sad

Za sva dodatna pitanja i informacije u vezi intenzivnog kursa pripremne nastave, molimo vas da se obratite na e-mail adresu:

jelena.janev@uns.ac.rs

Fotografija: Siniša Jovanović