UPIS NA DOKTORSKE STUDIJE SCENSKOG DIZAJNA 2019/20.

UPIS NA DOKTORSKE STUDIJE SCENSKOG DIZAJNA 2019/20.

Pozivamo sve zainteresovane kandidate da se prijave na konkurs za upis na doktorske umetničke studije scenskog dizajna.

Raspis konkursa, kao i sve neophodne informacije, a posebno termine za predaju neophodne dokumentacije možete pogledati ovdePrijemni ispit biće održan 9. oktobra 2019. godine.

Program je interdisciplinaran u polju umetnosti, i jedinstven je u regionu. Usmeren je kа umetnicima, stručnjacima i istraživačima iz rаzličitih oblаsti – od аrhitekture, primenjenih umetnosti i dizаjnа, do scenskih i likovnih umetnosti, kao i tehničko-tehnoloških, društvenih i humаnističkih nаukа.

Nastavu na studijama vode Tatjana Dadić Dinulović i Mia David, a u nastavi učestvuje veliki broj renomiranih umetnika i profesionalaca iz Srbije, regiona i sveta među kojima su Tomi Janežič (Slovenija), Meta Hočevar (Slovenija), Majkl Remzor (USA), Andrija Pavlović, Slađana Milićević, Svetozar Rapajić, Irina Subotić, Marko Lađušić, Deneš Debrei, Ivan Pravdić, Radivoje Dinulović, Jelena Atanacković Jeličić, Slobodan Selinkić, Darko Nedeljković, Romana Bošković, Dragana Konstantinović i Zoran Maksimović. Kratke biografije nastavnika možete da vidite ovde.

INFORMACIJE O STUDIJSKOM PROGRAMU

RASPIS KONKURSA ZA UPIS 2019/20.

SINTEZNI PROJEKAT DAS GENERACIJA 2014/15.

SINTEZNI PROJEKAT DAS GENERACIJA 2015/16.

Fotografija: Dejan Todorović, izložba „Suočavanje“, kolektivni umetnički rad druge generacije studenata doktorskih studija scenskog dizajna, 2017.